Startsida

Varmt välkommen till Kilna Set!

Här kommer du hitta lite olika accessoarer som kanske passar dig både till vardags och fest. Vi har mest koncentrerat oss på väskor och kors, men naturligtvis lite annat smått och gott också.
En accessoar är aldrig fel och som finns i oändligt många varianter och modeller är den älskade väskan, korset eller något annat som kan piffa upp dig och din klädstil. Eller för att få dig på bättre humör, vilket aldrig är fel!

En väska är ett måste i varje kvinnas garderob och den är en accessoar du bokstavligen kan bära med dig hela livet. Naturligtvis gäller detta för ditt kors eller andra smycket som du har i ditt smycke samling. Tjusning med dessa accessoarer är att det finns ett spel eller en för varje tillfälle och när det gäller väskor så är det väskans storlek som blir det avgörande valet. Till vardags så använder du dig kanske en ryggsäck och till din lilla aftonväska till festen du ska på. En accessoar kan säga väldigt mycket om dig som person och därför bör du välja med omsorg vid inköp så att det är din personlighet, stil och intresse som framhävs. Hos oss på Kilna Set så har du möjligheten att välja många olika stilar och modeller. Är du personen som gillar klä dig i klassiskt och tidlösa kläder så som kappor och kavajer – då är en lite större elegant väska i cognacs-färgat skinn ett perfekt och ett stor tjusigt kors som en extra piff.

Ska du kanske ut och promenera en längre sträcka, kan en smidig ryggsäck komma väl till pass, eftersom den rymmer mycket och bra för din rygg. Ska du däremot på ett party vilja du inte ha så mycket med dig och släpa på, utan bara den nödvändigaste så som mobilen, läppstiftet och plånboken, perfekt i en liten kuvertväska och vid dessa tillfällen så finns det många snygga kors både för att ha runt om halsen eller i dina öron som verkligen blir som pricken över i:et.
I vår butik i centrala Göteborg har vi ett stort urval och vår kunniga personal ge dig både smakråd och tips för att hitta det just du vill ha!

© 2017: kilnaset.se | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress