Om Kilna Set

Vi är en butik som har funnit sedan 2010 i centrala Göteborg och ville erbjuda de stil- och modemedvetna i Göteborg möjligheten att kunna hitta allt under ett och samma tak. Utan att bli ruinerad på köpet.
Tanken är att alla ska ha möjligheten att kunna äga och ha sin/sina drömväska och smycken i sin garderob. Vi beslöt oss då helt enkelt kontakta all de stora modehusen inom väskor, smycken och andra accessoarer för att skapa ett samarbete och låta dessa modehus få in en fot på den svenska marknaden. Vilket vi verkligen har lyckats med!

Hos oss så kan du känna dig trygg med att du endast köper en accessoar som är 1
00 procent äkta!
Dessutom så står vi för kvalitet i både bland våra produkter och varor men även hos våra medarbetare som har många års erfarenhet och är mycket kunniga. Vi ser till att hålla oss uppdaterade för kommande säsonger inom accessoar modet men även inom vad det är för kläder som är på gång och är trendiga och på modet. Att hålla oss a jour är a och o för oss. Så därför ser vi till att gå på mässor och deltar i olika seminarier i både i Sverige som i

övriga världen.
För i dagens läge så poppar det upp piratkopierade väskor och smycken överallt både i Sverige så som på marknader och dylikt eller utomlands av kringgående försäljare eller längs strandpromenaden. De ska man akta sig för om du inte naturligtvis är beredd på en kopia med sämre kvalitet.
Vi på Kilna Set vill ge dig som kund möjligheten att få vara klassisk och vara stilfull i alla slags sammanhang. Var inte rädd att ställa frågor om du undrar något för du som kund är vår första prioritet.
Välkommen till Kilna Set!

Medarbetare
Vi är fem medarbetare som arbetar i vår butik Kilna Set. Alla har tidigare arbetat inom mode med väskor eller smycken tidigare som till exempel varit inköpare, skribent för någon tidskrift eller designer i grunden.
Vår Vd och butikschef, Camilla Klint

Vår inköpsansvarig, Jörgen Strand

Våra butiksmedarbetare: Kristel Ljung, Conny Mörk, Siv Hansson

Vi ser till att du får den bästa möjliga hjälpen och att du kan känna dig trygg hos oss!