Butik

Vår butik Kilna Set ligger i central Göteborg. Och vi erbjuder dig som vill känna av flärden och ha stil en möjlighet att sätta piff på din tillvaro genom att du har möjligheten som kund att hitta de väskor som är på modet. Men även de klassiska väskmodellerna.
Dessutom så har du möjligheten att hitta olika sorters kors, stora som små, med olika färger och utsmyckade med både stenar och pärlor med mera.
Våra medarbetare har mångårig erfarenhet inom denna detaljhandel som vi på Kilna Set erbjuder. Medarbetarna har arbetat på de stora modekedjorna både här i Sverige med också i de stora städerna som Paris och London. De ser till att du får den hjälp du behöver och hittar just det du söker som kan sätta pricken över i:et för din vardags- eller fest outfit.
Vi åker ständigt på olika modemässor och modevisningar världen över för att verkligen kunna erbjuda dig som kund det allra senaste men dessutom för att kunna veta vad framtidens mode kommer att erbjuda dig som kund.

Kilna Set Bloggen  

Här kommer vi berätta lite om vad vi hittar på i butiken eller om det är någon mässa eller annat spännande som händer i vår modevärld. För att följa oss kan du bara anmäla ditt intresse på vår mejl:               blogg@kilnaset.se

3/1-17 Så var det dags igen! – Att vi ska bege oss till Copenhagen Fashion Week, vilket blir nu i februari. Hotellrummen är bokade och vi ska lägga upp vårt schema på vilka shower vi ska närvara på. Det ska bli riktigt spännande. Att bara få se alla olika designer är en av höjdpunkterna varje år. Och den hålls två gånger per år. Men det är inte alltid vi har möjlighet att åka dit bägge gångerna. Det blir i alla fall minst en gång per år. Dessutom är ju inte Köpenhamn fy skam heller med alla dessa modebutiker med mera. Och att staden ligger som ett pärlband längs Öresund och ett stenkast från Malmö. Så denna vecka ser fram emot!

Copenhagen Fashion Week brukar erbjuda en blandning av unika designer för både kvinnor och män. Alla de stora modehusen finns där både inom kläder, skor och accessoarer. Allt från det klassiska till streetmode. Alltid lika spännande att se framtidens influenser i modet.

Mer information hittar du på: info@copenhagensfashionweek.com

29/12-16 Nordic Shoe & Bag Fair here we come! Befinner du dig I Stockholms trakten nu i februari så har du möjligheten att titta in på denna underbara mässa som är en mötesplats för alla inköpare, leverantörer och press som arbetar med skor, väskor och accessoarer. Mässan har hållit på i över 40 år och det är över 400 varumärken som representeras.

Nordic Shoe & Bag Fair åker vi alltid för att bli inspirerade inför det kommande mode året. För det ger en bred överblick om vad som komma ska. Eftersom mässan är funnits så länge och är väletablerad, så attraheras nya utställare att komma dit för att visa vad de har att erbjuda. Så vi får alltid reda på säsongens alla nyheter. Vi känner oss alltid varmt välkomna när vi träffar våra samarbetspartners. Fördelen med denna mässa är att det är fri entré så känner du för att bli inspirera och får en överblick över kommande säsongens trender så är det ett ypperligt tillfälle att besöka denna inspirerande mässa.

Den hålls på Nacka Strandmässa den 8 – 10/2-2017

Länk: https://www.stockholmfashiondistrict.se/exhibition/nordicshoeandbagfair/

 Kilna Set Bloggen

22/12-13 Nu äntligen har den kommit! Kuvertväskan i saffianoläder från Michael Kors. En liten söt afton kuvert väska som är en väldigt klassisk och stilren väska. Den har ett fack som stängs med en dragkedja. Dessutom finns det ett mindre innerfack och så får du plats med sex stycken kreditkort. Måtten är: 25 cm bred, 4 cm hög och 5 mm djup. Den är tillverkad av läder och fodrad med textil. Den finns i tre coola färger, oyster, cinder och svart.

Denna klassiska väska kommer ligga på ett pris av 1175 kronor. Ett fynd!

Vi blev väldigt förtjusandes över denna lilla nätta och praktiska väska som du kan ha med dig på partyt. Du får plats med allt det nödvändiga i den så som mobil, plånbok, läppstift och nycklar. Helt enkelt ett måste i garderoben!

16/12-16 Dax för en update! Nu är det dags att tänka på att uppdatera din garderob och lättaste sättet är att byta ut accessoarerna. För en väska är ju inte bara något du packar ner halva ditt liv i och slänger upp över armen varje gång du går utanför din dörr. Utan det är ju den som piffar till, sätter kronan på verket, grädden på moset och pricken över i:et till outfit för dagen. Därför är det viktigt att sin din väska för säsongen kompletterar din look och ger den där lilla extra.

Vi på Kilna Set är medvetna om det att det kan vara svårt att hitta just den där väskan som är din prick över i:et. Så därför kan vi erbjuda dig som kund en kostnadsfri rådgivning vad det gäller vilken stil, färger och modeller som gäller och passar just för dig. Men framför allt så hjälper vi till med att det inte blir alltför stort hål i plånboken.

Kom in i butiken eller mejla oss: boka@kilnaset.se för att boka en kostnadsfri rådgivning från någon av våra duktiga och erfarna medarbetare. 
Därför erbjuder vi dig att få ett nyhetsbrev varje månad vad som komma skall angående mode, reor och så vidare. Så att du är säker på att inte missa den senaste trenden eller den där väskan som du alltid har drömt om. Anmäl dig här till nyhetsbrevet på vår mejl: nyhet@kilnaset.se
Butiken finns på adressen: Kungsportsavenyen 33, Göteborg
Telefon: 031 – 24 58 47
Mejladress: info@kilnaset.se
Öppettider: Må – Fr 10:00 – 18:00
Lö 10:00 – 14:00
Sö, Helgdagar STÄNGT